Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg när ni var små?
När ni hade en leksak, som ni tyckte så mycket om.

Kommer ni ihåg hur ledsna ni blev, när någon slog eller sparkade leksaken?
Men när ni fick en ny sak och kom över den ni hade innan, då betydde den inte någonting för er längre.

Tänk om denna leksak, var en människa. Kan ni tänka er hur den personen känner?

Det kan nämligen jag, för jag har själv varit där.

Älskad den första dagen, bortglömd och hatad de andra
4 3 8 0 dagarna.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 625 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-08 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S