Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett människoöde...........



Boken du läste

Ett människoöde

påminde om ditt eget.


Du berättade historien

gjorde den till din egen.


Kände dig betydelsefull

när du för en stund

lånat papegojans fjäderskrud.


Vi andra förundrades storligen

tills vi också läste boken

och förstod sammanhanget.


Ett människoöde.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-09 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP