Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I slutet av en hösttermin fick jag ett häfte med dikter som klass 2 hade skrivit till mig. Det enda jag minns efter drygt 40 år är lille Olas mästerverk.


Bra att ha.....



En skoter

är bra

att ha

på vintern.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-09 09:54



Bookmark and Share


  Densen VIP
En sanning och önskan så stark, som motorn på detta fordon;)
2014-02-09

  Solitaire VIP
Norrländsk minimalistisk haikuvariant?
Ungar är sköna :)
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP