Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren kom....och vände om.



Våren kom en dag

och hälsade på.


Vände om igen

innan jag hann säga

Välkommen




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-09 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP