Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla Hjärtans Dag 2014


ETT LITET RÖTT PAKET .....

Öppna

paketet

du fått

på vår

dag


och du

ska

se mig

ligga

naken


våt

i väntan

på dig

när du

kommer




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-14 15:46



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Villig öppen generös
2014-02-15

    ej medlem längre
Word!!! En underbar present åt den som får äran att öppna..
2014-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Inomhus är det varmt! Och ännu hetare kan det bli!
2014-02-14

    ej medlem längre
Men kära hjärtanes, skyl dig människa så du inte blir sjuk så här i februarikylan.
2014-02-14

  Lars Hedlin
Wunderbar ;)
2014-02-14

  Tess74
Ah! Underbar och nära
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP