Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONFEKT

Vill du

smaka

de godaste

bitarna?


nafsa i

röda läppars

söta

hallonsmak


slicka knoppar

av rosa marsipan

som växer

i munnen


suga på

rött körsbär

gömt

i rosenblad


doppa

ditt finger

i kärlekssaft

med vaniljdoft


Vill du smaka?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-09 16:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Läckert och lockande!
2014-02-10

    ej medlem längre
Snyggt, väcker en viss nyfikenhet..
2014-02-09

  Petter Wingren
Läcker, färgstark.
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP