Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns den dagen...



Minns den dagen

Den stunden

när morgondimman

lättade


Solstrålarna reflekterades

i tusen daggdroppar

speglade hela min värld


Då grät jag

av tacksamhet




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-09 19:52



Bookmark and Share


    jesse james
Känslosamt vackert/jj
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP