Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte...................



Försök inte få mig att glömma

väsentliga eller oväsentliga

ögonblick

lyckokänslor

ärrbildningar


Så länge minnet finns kvar

är jag mig själv

Glömskan är min väg

in i dimman

ut ur livet




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2014-02-09 19:56



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt, gillar flytet och känslan som berör från början och hela vägen till slutet.
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP