Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För gammal???????????



Älskade barndomens somrar hos mormor

"Nästa sommar är du för gammal,

då får du inte komma hit", sa hon en höst.


Otaliga saknade barndomssomrar har förflutit

Skapat ett tomrum i mitt hjärta.


Var jag för gammal då.

Hur gammal är jag nu?


Inte ett år äldre!




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-09 21:24



Bookmark and Share


    Annika J
Vad spegeln än säjer så skymtar jag flickan ! Intressant med motsägelsen mellan den inre och yttre verkligheten.
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP