Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tysta tider

 

De slocknade ord,
Bilder…

Nedför kindens vissna tider
Slutar sig i evighets förlorade kärlek

Sorlig farväl, sorlig liv och sorlig kärlek
Faller skärande och tyngt på min själ

Rosdoften!
Skalar min sorg, min själ mina drömmar

Jag är rasande!
Vem egentligen bär skulden?

Vissna tider!
Vissna drömmar!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2014-02-10 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP