Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nakna som döden

 

Min sorg är...
Naken
Som himlen

Min ensamhet är...
Naken
Som jorden

Vassa naglar sticker och skär mig i djupet
Vassa tårar glöder ur mina sorgsna ögon ut
Vassa ord vrålar i mig

Hjälp oss!
Hjälp mig!
Du nakna döden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2014-02-10 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP