Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos: ett lyckligt ögonblick

 

 

Tänk att ett lyckligt ögonblick

plötsligt

på bara en sekund,

kan detta ögonblick förvandlas.

 

Som när en solig dag

och solen gömmer sig i ett mörkt moln

och sedan regnet forsar ner.

 

Och där mitt i det svarta molnet

sitter ångestens ansikte

och hånler mot dig.

 

Samtidigt vet du att det ansiktet

är ditt eget.

 

Såsom dagen är

så är och natten.

 

Ett lyckligt ögonblick

sedan bara mörk natt.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-10 15:19



Bookmark and Share


    Teodora
fin
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP