Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bågstafett! Läs och anknyt till den båge du lyfter. Böj den till en annan båge och skicka vidare till en annan poet. Tagga din text på Båge och kopiera denna ingress. Jag sänder bågen vidare till Anna Nyman


Bågen i skyn


Bågen i skyn

en symfoni av färger

Bedräglig dock

inför vårt öga.


Blanda alla färger

och ingenting du ser

blott ett ofantligt ljus

där själv du kan gå in

och uppleva livets alla spektra.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-10 22:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En skön båge att skåda!
2014-02-15

  Nanna X
ja ack, denna bedrägliga skönhet... välkommen i bågstafetten med din vackra båge!
2014-02-14

  axveronika
Jättefin om en av naturens mest spännande o bedrägliga bågar!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP