Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du min vän

 

 

Vad fint med en vän

som trots misstag 

förlåter och ger tröst.

 

Som håller om en

i sin kokong

skyddad mot världen.

 

En som kanske inte alltid

är nära

men ändå finns.

 

Du! Är den vännen.

Ingen vet ditt namn

och ingen mitt.

Därför vår vänskap

berör ingen!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-10 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fint med riktiga vänner...
2014-02-13

  Rise Little One
ett fint vänskap...
2014-02-13

  anits VIP
Underbart!
2014-02-12

    ej medlem längre
En go vänskap!.. förstod inte "ingen vet ditt namn och ingen mitt" riktigt.. men! vem vet?
2014-02-11

  M M Mannheim VIP
Ja, och en suverän vän!
2014-02-10

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP