Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Å


Ordbyggen

Vi lever i en tid
då verkligheten förskönas med ord
omkonstrueras
till något gripbart
det som inte passar in är
avvikelser
som inte stämmer med kartan

Allt blir enklare med nya ord
för att dölja det svåra




Fri vers av AA VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-11 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP