Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellanrummet!

 

Mellanrummet!
Mellan radarna!
Mellan liv och död!

Återstår ett ord!
Ett ende ord!
Ett svidande ord!

Varför var gud orättvis mot mig när han skapade mig?

Han gav ett djur sin hon
Han gav ett trädd sin hon
Han gav en sten sin hon

Jag är ej Jesus som lämnade jorden utan att ha samlag med en kvinna
Jag är ej vill vara en munk!
Jag är en människa!

Varför skapade han mig till helvete?
Varför glömde han att skapa min andra halva, min hon?
Varför påstår att han är en rättvist gud?

Mellan varför och varför ligger jag död
Och,
Väntar på ett svar från HAN

Var är min hon?

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-02-11 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP