Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närsynt



Trots närsynthet

ser jag underbara bilder

på månaders och års avstånd.


Med korrigerad syn

begränsas mitt synfält

till nyheterna i

dagens tidning och TV.


Jag mår bäst

när jag glömt

var jag lagt mina

glasögon.






Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-02-11 11:28



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
fantastiskt!
2014-04-18

    hippsomhapp Hepp
Helt underbar text!
2014-04-10

  Anna Nyman
Samma här...:-)
2014-03-22

    ej medlem längre
Bra! Själv mår jag bäst när jag orkar sova bort lite tid från min ångest!
2014-03-09

  Nina.K
Tycker om!
2014-02-25

  anits VIP
Bra skrivet om något jag känner igen.
2014-02-13

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!

Välkommen till sajten!
2014-02-12

  Popangelov VIP
Härligt skrivet, förstår dig.
2014-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Samma här!
2014-02-11

  Niclas Petersson VIP
Snyggt.
Blunda för det ytliga.
Gillar.
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP