Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt Hjärtas spets

 

Jag ser mer än ditt leende,

bakom de blå ögonens känslosamma hav i djupet av

ditt hjärtas spets,

fastkilad i din båt

där årorna flyter vid sidan om…

 

Vem lärde dig segla utan åror

på dessa djupa vatten?

 

Din inre kompass finner inte vägen

Då magneten på havets botten

Drar Dig i annan riktning.

 

Låna min kompass och låt mig ro

Dig i land och bära Dig med hjälp av änglarnas

Kraft till en plats där Du finner din egen styrka.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-11 15:44



Bookmark and Share


  Lärling
En trygg vilsamhet finns i dina ord. Vackert!
2014-02-11

  axveronika
Vackert och varmt
2014-02-11

  Lars Hedlin
Du skriver med en fin varm känsla och passion! kram
2014-02-11

    Birgersdotter VIP
Otroligt vacker och öm
2014-02-11

    ej medlem längre

Berörande vacker är din poesi ...
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP