Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör något..............



Tom vägg med ful och solkig tapet

från golv till tak.

Gör något. ropar den

Dölj fasadens sprickor

spackla, måla över,

dekorera,drapera.

Gör vad som helst!


Sedan kan gästerna få komma.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-12 09:54



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Dölj fasadens sprickor



gästerna få komma

_______________+++++
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP