Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det något viktigt................



Ser att du talar

Förstår inte munnens rörelser


Hör att du talar

förstår inte orden


Var det något viktigt

Du störde min inåtgående drömfärd


Kanske sa du bara

Återvänd





Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-12 10:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt skrivet
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP