Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det underliga huset.......



Det underliga huset

Ny arkitektskapelse

har envist förankrat sig

i den gamla byn.


Äter sig ner i

fädernas mylla

likt en moderniserad

backstuga

med fönsterutsikt

över hela världen.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-12 12:00



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
backstuga

med fönsterutsikt

över hela världen.




___________+++++
2014-02-13

  Johan Strömstedt
Du beskriver det bra. Det mesta kan man blanda, men inte hustyper i ett gammalt samhälle. Här är engelsmännen riktigt duktiga.
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP