Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNG BORES YTTERROCK

Kung Bore fryser

rocken är tunn och sliten

planerar nytt köp




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-13 15:26



Bookmark and Share


  Tess74
Fin
2014-02-13

  Lars Hedlin
SLäpper ut känsla
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP