Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CB STORMAKTSDRÖMMAR

 

 

C

a

r

l

 

B

l

d

t

 

Han som vill skapa sitt STORMAKT SVERIGE!

Välkommen ni som vill hit!




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-12 14:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skulle helst vilja slippa hans drömrike, han för ingen lycka med sig.
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP