Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänder på sorg

 

Min ensamhet,

Tänder på sorg
Släcker livet året runt

Ej förnuft
Ej känsla för någonting

Jag svävar i livets eviga mörker
Jag är de eviga mörker som gud har skapat någonsin på jorden

Tänd inget ljus för min skull när jag är död!
Jag duger inte!

Lämna mig i fred!
Jag är HANS egen misstag!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-02-13 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP