Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig ett barn var jag

 

Jag kan inte minnas min barndom
Än ett vuxen barn

Den äldste barnen får smällen i familjen
Ett offer

Hjälpte till hemma
Hjälpte till utanför hemma

Fick alltid skulden på mig för mina syskon
Fick aldrig någon gång i mitt liv en julklapp

Brutal agad, dragen i håret och biten var tänderna fick nå
Ej älskat

Genomblöd
Genomblöd




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2014-02-13 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP