Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuffa tider!

Det blir en tuff tid framöver, där beslut måste fattas.

Verklighetens besked.

Några magiska kvatar eller annat har jag inte.

Det är bara att kämpa på och ta emot hjälp.

Sedan får jag vänta och se!

Hur det blev får ni veta en annan gång!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jean-Michel Orblin
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-13 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin