Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vän som vikarierat på lågstadiet


Gamla flickor

Gamla flickor tycker om massage

sa den lilla flickan i Åk 1

som masserade ryggen

på min goda vän under

en lektion.

 




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-13 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP