Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK GÖR ONT :`( 2

KÄRLEK GÖR ONT :`( 2
Ett litet hjärta ynkligt i mörkret slår omlindat av gasbinda ändå droppar så
ett litet hjärta har en längtan
ett litet hjärta har en saknad
ett litet hjärta har en önskan
att få tillhöra någon bli ompysslad och läkt
att en dag få en chans en person som man bara kan drömma och hoppas på
ett litet hjärta som vill klappa glatt och skratta så
ett litet skadat hjärta kikar försynt och skrämt fram ur mörkret och
hoppas på någon ska upptäcka det då
när det gör som mest ont och och tårarna är som våtast
varför är just detta lilla hjärta just mitt ......... :`(




Fri vers (Fri form) av MathiasV84
Läst 136 gånger
Publicerad 2014-02-13 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MathiasV84