Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag Kan Inte


Kan Inte

jag kan inte ge dig pärlor
jag kan ge dig mitt hjärta
jag kan inte ge dig guld
jag ge dig ärlighet
jag kan inte ge dig diamanter
jag kan ge dig ärlighet
jag kan inte ge dig solsken
jag kan ge dig tårar
jag kan inte ge dig
det jag önskar
bara det jag har att erbjuda i mitt hjärta
det jag är den nakna raka ärliga uppriktiga sanningen
tårar smärta falskhet svek blod men jag är den jag är
jag är mig själv




Fri vers av MathiasV84
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-01 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MathiasV84