Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värme och glöd


Värme och glöd

värme och glöd
hör till våren

kramar kyssar och smek
hör till passion som vaknar med våren

värme och glöd
varma solnedgångar
mat och dryck
sensualitet närhet och ömhet
kärleksrus och bus

våren är kärlek och värme




Fri vers av MathiasV84
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-04-22 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MathiasV84