Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina tavlor

 

Ur ensamheten,

Målar jag om och om mina tavlor
Skriver jag om och om mina texter

Ur tystnaden,

Talar jag till mig själv dygnet runt
Talar jag till mina texter året om

Ur lågorna,

Reser sig upp mina drömmar
Reser sig upp min kärlek

Jag är ingen drömmare!
Jag är ingen människa!

Jag är bara ord!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2014-02-14 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP