Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Örfil

 

Jag ligger!
Tyst!

Och,
Se genom taket mitt ursprungliga liv

Begrundar…
FY!

Hade jag ett riktigt liv?
Hade jag blivit av någon älskat?

Hade jag mina egna drömmar?
Hade jag en riktig familj eller vänner?

Nej!
Och definitiv och absolut NEJ!

Min herre Gud!
Varför gav du mig ditt helvete på jorden?

Varför???
Har jag inte rätt att sälla den här frågan till dig min herre!

Kan du säga till mig var och när kommer jag att få rättvisa?
Ställ det till rätta och svara mig!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-02-14 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP