Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Socialfobier

 

Att man inte våga gå ut
Och tar en sväng för en stund

Att man undviker trängseln
Och välja tysta vägar för sin promenad

Att man känner sig vettskrämd
Och jagad av andra

Att undvika som möjligt att bli kränkt, mobbad
Och förödmjukat av andra människor

Att man sitter hemmarest
Och inte tänker och överge sin frihet

Att man känner på sig icke värdig
Mindre skapelse i många ögon

Att inte ha någon familj, vänner, jobb etc.
Och vilar tårögd i sin säng

Att bli avundsjuk på fåglarnas frihet
Och havet öppenhet

Att man bara vill vara djupt borta i himlen som stjärnorna
Och känna sig fri i galaxen

Att tala inget språk trotts att man är mångspråkig
Och bara talar med ögonen

Att sitta vid dator och skriva massa tråkiga texter som helst om ensamheten
Fobier och fobier och fobier

Att man har inget hemland att återvänder till
Och ej välkommen någonstans i världen

Är EJ SOCIAL FOBIER i mitt liv
Utan är en del av det verkliga land jag lever i

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2014-02-14 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP