Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaggstången



Den pampiga flaggstången

stod där år efter år

Färgen skavdes bort

genom regniga och blåsiga årstider

Den stora toppkulan

hade svartnat

Flagglinan var skör och fransig


Vi tog ner flaggstången

för en helrenovering


Inte hjälpte det

när innanmätet var murket.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-14 17:26



Bookmark and Share


    Annika J
Så går det med all jordisk fröjd! ( Så brukade min mamma säja:)
2014-02-16

  Solitaire VIP
Rena metaforbomben
I min skalle...
Politiskt, socialt, somatiskt, psykiatriskt... Den flaggstången kan symbolisera både natur och kultur, folk och fä. Fem vimplar!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP