Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos: Alzheimer

 

 

Var det förr

som vi träffades

eller var det alldeles nyss?

 

Känner igen dig

men är inte säker

när vi träffades sist.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-14 22:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Svår sjukdom...kanske jobbigast för de anhöriga...
2014-02-15

    ej medlem längre
Det blir nog sådana funderingar för de som råkar ut för denna sjukdom. Det måste vara svårt.
2014-02-15

  poetryGirl
det är en hemsk sjukdom
2014-02-14

  Fredric
tragikomik...
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP