Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

Ser knappt nyanserna
i den grå vardagen
som aldrig tycks ta slut

Plötsligt såg jag något
som bröt av
från det grå
något vitt
snödroppar

En annan tid anas




Fri vers av AA VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-15 00:35



Bookmark and Share


  axveronika
VI BLIR VÄL ALLTID GLADA AV VÅRBLOMMORNA MEN I ÅR BLIR VI NOG EXTRA GLADA
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP