Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ortens raskaste tjej


Maja var ortens raskaste tjej.
Glad var hon bland de glada.
Gällde det ock att roa sig
dansa hon i en lada.

Strålande glad
varendaste dag
Gossarna tyckte hon var så bra...

Det kan jag gott bedyra!




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2014-02-15 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP