Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förstod

Ingen förstod hur jag kände.

Ingen förstod hur jag mådde.

Ingen förstod hur sårad jag blev.

Ingen förstod att jag blev illa behandlad.

Nej, ingen förstod att jag också hade känslor!




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 17:13



Bookmark and Share


  Tarantaran
Så är det ju, men det kan hjälpa om
man orkar förklara för andra hur man
känner och de andra orkar lyssna...
annars är risken stor att ingen är
riktigt medveten om hur du känner.
Alla tänker lätt på sig själva, och
det finns tider när man måste vara
som alla de andra :-)..tills det vänder kan man gnola ' tiddeli-pom ' några gånger på ett " vad-skall-vi-göra-nu-då " - sätt..som Nalle Puh uttryckte det..
kanske..
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S