Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har en stor och säker plats i mitt hjärta

Du är en människa jag vill minnas för evigt. För du har något som många inte har, ett hjärta av guld.

Jag gjorde ett misstag när jag tvekade, när du så många gånger sade att jag kunde lita på dig. Men till slut tog jag modet och berätta för dig och det ångrar jag verkligen inte.

Du märkte direkt att något inte stod rätt till, när jag inte log och var glad. Du agerade direkt och det skulle de flesta inte ha gjort.

Jag har aldrig träffat en sådan underbar och ärlig person som du. Du håller vad du lovar och jag önskar att det fanns fler av samma typ som dig.

Du är en ängel sänd från ovan. Du har en stor och säker plats i mitt hjärta, nu och för all framtid!




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 713 gånger
Publicerad 2014-02-15 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S