Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Pappa,

ljudet av ekot studsar tillbaka,

Pappa,

Du ger inget gehör,
gensvaret saknas,

Pappa.




Ensamhet,
Känslan slungas inom mig,

Ensam,

Tar ett stadigt tag om livet
Känner mig fulltaligt,

Ensam.




Eko.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-15 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t