Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du är som ett välbeprövat
värmeomslag
inte för varm
eller
kall

bara ihärdigt påtaglig
som en snäll blodigel

Du är som en sanningssägande spegel
reflekterar och försöker
att vara
opartisk

mamma.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-15 18:52



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Fin!
2016-10-18

  © anakreon VIP
Hög igenkänningsfaktor!
Calle
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t