Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frustrationen, gnager, på känslobenen.


Offer

offra
överge
när det går fel

släppa taget
låta gå

stanna - treva
tveka

tvetydiga tecken
som tolkas
känslan är stark

frestelsen överväldigar
rubbar mina cirklar
tar över mitt ork
min kraft

du slukar mig hel
och hållen
konsumerar
mig
i
ditt
allt
bli ett,
helt liv,

några få
missförstånd

får oss
ur
balans

alla små felsteg
får oss att gå fel,
fel, fel,


ta fel väg

svartsjukan
bränner
oss

inifrån,
fräter sönder
sliter
upp
hjärtat


du har gjort mig
känslokall,


full av hat,
utan dig

är jag ensam
övergiven

två älskande hjärtan
slits isär
ett offer,

offrad kärlek

på grund av,
ett fel steg,
ett fel vägt ord
ett enkelt ord,
fel, fel
ord.


Jag gav dig mitt hjärta
min kärlek
allt.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-15 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t