Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet

att glädjas,
i livet,
är svårt,


när livet,
ser ut,
som idag.

tomhet -

föder inte glädje,
föder meningslöshetens ånger
ger puls

åt ingentinget,
som äter upp fantasin,
trycker på ifrån insidan
vältrar sig ut
genom utsvultna ögonhålor,
grinar upp sig med svarta dollargrin,

lockar med "Det perfekta livet"
i " den perfekta kroppen"
med "ett bländande leende"

allt är bara utdömt på förhand,
att misslyckas,

i ekorrhjulet.
utan dig.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 19:10



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Smärtsam läsning.
Calle
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t