Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lördagssnusk!


Längtan

instängd
att längta ut
till dig,

är ett sätt att leva
i smyg,

Att se dig,
på avstånd,
utan att ens våga
le

är ett sätt att flirta,
när man är
blyg,

Att längta,
är att vara infångad
av åtrån,

är ett sätt att tråna
när man är
kåt,

Att se dig,
nära
utan förmåga
att andas,

är ett sätt att tillbe,
när man är
kär






Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-15 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t