Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min puls

ger dig liv
ger tid

älskling,

allt kommer bli bra
fint

älskling,

min puls,

ger dig liv
ger tid


älskling,

ber mig,
att gå,

min puls,
tog allt.

dig.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-15 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t