Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker fanimig nu (2014)


Som om vi skulle vara så stora
Kalla gör det hela möjligt
men som om vi skulle kunna dela
hennes storhet är hennes

vi som nation har visat
att vi kan visa ut en liten flicka
utan papper, utan identitet
jag känner enbart skam, inget annat

vi kan stå stolta i spel
men var står vi i verklighet
vad har vi blivit annat än clowner
i grymhetens sanna spel...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Järnkatten
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 22:34



Bookmark and Share


  Annatula
Du har spikat det precis!
2014-02-16

  Solitaire VIP
Bar rutet, Katten!
Delar denna på Twitter, fast det nästan är mitt i natten.

2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten