Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer jag sakna närhet?

 

 

Saknar man närhet

där ute bland stjärnor och planeter

i universum den vida?

 

Jag vet inte

men kan inte låta bli

att fundera på det.

Det är så stort därute

när jag ser upp mot stjärnhimlen

i natten den mörka.

 

Tänk att en gång ska min resa

bli bland stjärnor och planeter

i resan mot Guds rike.

 

Eller kommer jag redan då vara

hos Gud 

ute i Hans skapelse.

 

Och vem behöver mer närhet 

än med Gud, Skaparen!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-16 10:55



Bookmark and Share


  Yeppis
Gillas starkt,bra skriven
2014-02-21

    Teodora
fint
2014-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, aldrig ensam...om man inte själv väljer det...
2014-02-17

  anits VIP
Så fint skrivet, med Gud som vän
är man aldrig ensam.
2014-02-17

  Bo Himmelsbåge
Så sant, vännen...! Med Gud vid sin sida behöver man inter vara ensam varken på Jorden eller ute i Universum...!
2014-02-16

  Tess74
Bra frågeställning...hmmmm..tål att tänkas på
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP