Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknat livstecken.......



Grå rök ur grannens skorsten

Ett saknat livstecken

efter lång, lång tid.


Värmer sig kanske

vid den öppna spisen........

Jag gläds i mitt hjärta

men känner honom inte.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-16 11:08



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Tryggt och ömt, eftertänksamt skrivet
2014-02-19

  Angela Bohlin VIP
varm och öm
2014-02-19

  Johan Strömstedt
Du fångar en nyfikenhet och kanske en saknad. Känns äkta
2014-02-19

  Yeppis
Bra skriven,grattis till placeringen :)
2014-02-19

  anits VIP
Mycket bra, klokt och käslosamt skrivet.
2014-02-17

    Annika J
Den här dikten är så skickligt skriven!Just att du skriver så stramt ger utrymme åt läsarens fantasi.Även här är sista raden lite överraskande. Man brukar säja "Kill your darlings" Jag tror tvärtemot. Det man är bra på skall man utveckla!
2014-02-16

  Popangelov VIP
Jag ser medmänsklighet i detta. Vackert.
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP