Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dög inte.......



Dög inte.

Uppfyllde inte förväntningarna.

Väljaren som missbedömde

reagerade med förakt.

Dolde därmed

sitt dåliga omdöme.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-16 11:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och tankeväckande skaldat.
2014-02-17

    Annika J
Knorren på slutet är riktigt smart!
2014-02-16

  Solitaire VIP
Förväntninga
Som förblindar
För möjlighet
Som ingen efterfrågade
Mallen, stereotypen
Är ett staket
För dem som inte vågae

2014-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet varar längst.
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP