Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför



Står utanför.

Iakttar gemenskapen

man trodde sig tillhöra.


Beslutar bygga

en egen värld.

Pålitlig.

Där få åtnjuter

tillträde.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-16 11:23



Bookmark and Share


  birgitha
En stark text med så många känslor invävda
2014-02-25

    Annika J
Du beskriver en reaktion som jag tror alla kan känna igen sig i.
2014-02-16

  anits VIP
Så igenkännade skrivet.
2014-02-16

  Solitaire VIP
Welcome to my world!
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP